Over Ons

Leuk dat je geïnteresseerd in ons bent! Wij vertellen graag wie wij zijn en wat wij doen.

Onze Over Gifjesbureau

Missie

Onze missie is heel makkelijk gezegd, het zakelijk leuker maken. Dit is ontstaan toen wij tijdens het sparren op school een mailtje zagen binnen komen op Zepp zijn werk mail. Onderaan dit mailtje stond heel saai met vriendelijke groet, … En toen begon een belletje te rinkelen, dit moet toch leuker kunnen??? Natuurlijk konden wij, drie TikTok verslaafden, heel makkelijk de link leggen met een saaie afsluiting in email en een Gifje. Door het maken van Gifjes van bijvoorbeeld werknemers/ werkgevers die naar hun contactgegevens wijzen, willen wij de zakelijke markt leuker maken. Ook maken deze Gifjes de markt een stuk toegankelijker en heb je gelijk een beeld van degene met wie je te maken hebt.

Visie 

Waar zien wij onszelf over een paar jaar? Wij zien onszelf over een paar jaar als de stichters van een leukere zakelijke markt. Natuurlijk hopen we dat we dan grootste Gifjesbureau van Nederland zijn. Maar als we terugkijken op onze missie, dan staat het leuker maken van de zakelijke markt op nr 1. Door onze Gifjes hopen wij dat het online verkeer tussen bedrijven op een toegankelijkere en leukere manier te werk kan gaan.

 

 

Hoe ver staan wij met onze visie
Onderweg 40%

Waarom Gifjesbureau?

Wij zijn er omdat wij het zakelijke werkverkeer leuker gaan maken. Dit gaan wij doen door middel van het maken van Gifjes voor bedrijven die zich toegankelijker en leuker in de markt willen zetten.  Wij zijn er om mensen te helpen die op een unieke manier willen overkomen. 
Daarnaast vinden wij het leuk om samen met je verder te praten hierover. Neem gerust hier contact met ons op.

Facebook

TikTok

Instagram

The faces behind Gifjesbureau

Zepp Moviat

Founder

Mijn naam is Zepp Moviat en ik ben mede- oprichter van Gifjesbureau. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn tweede jaar Ondernemerschap en Retailmanagement op Avans.

Stijn Vernes

Founder

Mijn naam is Stijn Vernes en ik ben mede- oprichter van Gifjesbureau. Ik ben 22 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement.

Stephen dos Santos

Founder

Mijn naam is Stephen dos Santos en ik ben mede- oprichter van Gifjesbureau. Ik ben 22 jaar oud en volg de opleiding Ondernemerschap en Retailmanagement op Avans in Breda. 

Toevallig ook zin in een kopje koffie?

Plan vrijblijvend een afspraak met ons in! Wij zijn altijd in voor een positief en vooruitstrevend gesprek. Daarnaast is Stephen een liefhebber van koffie! Maar wees gerust. Wij houden namelijk alle drie van genoeg andere dranken. 

Plan hieronder lekker laagdrempelig een afspraak in met ons.