Wij maken het zakelijk nóg leuker

Bekijk hieronder ons aanbod en haal jouw GRATIS Gifje binnen!

Hoe gaan wij te werk?

1. Jouw vragen beantwoorden.

Twijfel je? Door online contact met ons op te nemen kunnen wij gemakkelijk jouw vragen beantwoorden. Zo kunnen wij u gerust stellen over dit innovatieve product: Zakelijke Gifjes. 

2. Persoonlijke kennismaking.

Nieuwsgierig geworden? Dan plannen wij graag een persoonlijke kennismaking in. Dit doen wij onder het genot van een kopje koffie, lekker laagdrempelig. Gewoon elkaar even leren kennen! Zo krijgen wij over elkaar een goed beeld.

3. Vervolg afspraak.

Was de koffie lekker? Dan zit er een vervolg afspraak in. Vrijblijvend plannen wij die in. Tijdens deze afspraak gaan we dieper in op jouw bedrijf, met jouw input werken we aan een te gek design voor de Gifjes. 

4. Gifjes in the making.

Kan je niet wachten op de Gifjes? Nog even geduld. Wij zijn in deze fase volop bezig met het maken van te gekke Gifjes voor jou! In stap 3 hebben we overigens een tijdsplanning met jou gemaakt wanneer wij klaar zijn. 

5. Let's Go!

Wat moet jij doen? Wij kunnen de Gifjes zelf lanceren nemen wij die zorgen ook uit handen, maar dit hoeft niet! In deze fase vragen wij iets heel simpels van jou. Om te monitoren hoe het Gifje het als het ware doet op bijvoorbeeld jouw socials of e-mails. 

6. Again?

Was dat niet vernieuwend voor jouw bedrijf? Dachten wij ook al. Mocht je door willen gaan met de Gifjes, dan bespreken wij samen een maatwerk oplossing.

4 Voordelen

Hieronder hebben wij de 4 belangrijkste voordelen op een rijtje gezet om zakelijke Gifjes te nemen. 

Productiviteit

Samen met ons bepaal jij je eigen design. Wij geven tips en tricks. Je eigen personeel kan bijvoorbeeld ook in het Gifje! Door jouw team mee te laten denken/werken verhoog je de productiviteit van je werknemers en doel.

Uitstraling

Gifjes zijn erg innoverend op zakelijk gebied. Een zakelijk Gifje zorgt voor een compleet nieuwe moderne en speelse uitstraling.

4 Voordelen

Hieronder hebben wij de 4 belangrijkste voordelen op een rijtje gezet om zakelijke Gifjes te nemen. 

Naamsbekendheid

Heb jij dat Gifje van dat bedrijf al gezien? Origineel nietwaar? Mensen gaan praten over jouw zakelijke Gifje, als jij wilt kunnen ze het ook naar andere sturen.

Leads

Haal meer leads binnen naar jouw landingspagina met zakelijke Gifjes. Laat leads niet meer afhaken door saaie teksten en 'Free Stock Photos', maar gebruik een Zakelijk Gifje om interesse op te wekken.

Om je op weg te helpen, geven we je graag advies!
Dit doen we door gebruik te maken van het MBTI-model

Kijkje in de keuken

Neem een kijkje om de hoek bij het maken van een zakelijk Gifje.
Hoe maak jij zelf Gifjes thuis?

Vraag jouw gratis Gifje aan

Kies uit Gifjes

Wij willen jou laten kennismaken met onze designs. Laat je inspireren en voel je part of the Gifjes. 

Het leuke is dat dit Gifje volledig gratis is, jij hoeft er niks voor terug te doen. 

4
Aangevraagde Gifjes