Hoe gaan wij te werk

Ben jij nou verkocht en wil jij graag Gifjes? Wij maken GIFjes op maatwerk voor persoonlijke doeleinden als zakelijke doeleinden.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst maken wij een kennismaking gesprek om zo een beeld te krijgen wat voor bedrijf het is of wat de doeleinden zijn met de GIFjes. Dit doen wij omdat wij dan mee kunnen denken om dit project zo succesvol mogelijk af te ronden. We gaan in het gesprek elkaar beter leren kennen en vervolgens brainstormen hoe we het doeleinden met de GIFjes kunnen behalen. We laten een paar voorbeeld GIFjes zien en kunnen er een persoonlijke twist aan geven. Doordat brainstormen heel groot is kunnen er goede ideeën uit voortkomen. 

Wanneer wij een draaiboek in elkaar hebben gezet voor de filmfragmenten kunnen we beginnen met filmen. Wij zorgen voor een meeneem studiootje of ze kunnen bij ons in de studio komen opnemen. Tijdens het opnemen van GIFjes kunnen er meer ideeën bij komen en gefilmd worden. Alleen maar leuk. Wanneer we een goede selectie van filmfragmenten hebben, bewerken we deze tot GIF bestanden en kunnen we nog special effect toepassen wat de klant wil. 

Wanneer het voor een bedrijf is kunnen wij de huisstijl meenemen in het design van de GIFjes. Dit kan voordeel leveren voor de naamsbekendheid van een bedrijf omdat je bedrijf laat kenmerken bij de GIFjes. De GIFjes kunnen gebruikt worden door het bedrijf zelf maar ook door de klanten. Dit zorgt voor het groter maken van het bereik. 

Voor eigen gebruik weten wij wel raad! Wij maken de GIFjes zo dat jij ze kan gebruiken via WhatsApp, instagram stories etc.

Als laatst maken wij een GIPHY account aan voor de klant zodat alle GIFjes die bewerkt zijn op het GIPHY worden gezet, zodat de klant bij alle GIFjes kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.