GIFjes onder jongere

Bedrijven worden steeds vaker opgericht onder jongeren, vooral in de coronatijden werden er veel startups gevormd. Dit was de oorzaak doordat veel jongere in de horecabranche werkte of andere branches, wat telkens door de overheid werd stil gelegd. Hun namen het initiatief om voor hun zelf te beginnen. Doordat jongvolwassenen bedrijfjes gingen starten werd GIF ook steeds populairder. Jonge bedrijven zijn vaak innovatief en willen graag meedenken in de tijd. Daarom is GIF razend populair onder jongeren. 

Jonge bedrijven kunnen daarom met weinig budget GIFjes maken zodat ze wel concurreren van hun concurrentie. 

GIFjes helpt jonge bedrijven. Denk hierbij aan:

  • Naamsbekendheid verbreden doordat andere mensen ook hun GIFjes gebruiken na een Sales bijvoorbeeld.  
  • Hun product of dienst op een manier op de markt brengen wat niet vaak voorkomt, zoals GIF. 
  • Sociaal media-uitingen maken en gebruik maken van bedrijfsgifjes om de uitingen en content te verbeteren zodat het bereik groter wordt. 
  • Bij vergroting van het bedrijf kan er een GIF campagne worden aangemaakt voor bijvoorbeeld sollicitanten of klanten binnen te werven.

Doordat je vaak ziet dat jongere veel op sociaal media zitten en hun doelgroep ook via sociaal media proberen te bereiken, is het belangrijk om content en uitingen te maken die passen bij de doelgroep. 

Bij het maken van sociaal media-accounts begin je met 0 volgers, doordat je met regelmaat post en creatieve content maakt begin je al snel te groeien. Dit zorgt voor meer leads en dat kan zorgen naar sales. 

Door je content op je sociaal media bij te houden gaan er ook geen volgers afhaken. Doormiddel van GIF maak jij je bedrijf sociaal mediakanalen persoonlijk en dat wordt steeds populairder en kan zorgen voor vertrouwen bij de eindconsument. De band tussen het bedrijf en een consument wordt anno 2021 steeds belangrijker, daarom zie je steeds vaker bedrijven uitingen plaatsen met een persoon die vaker terugkomt in uitingen en content. 

Ben jij een bedrijf wat als doelgroep jongeren heeft? Wij willen graag jongere helpen om met hun socials te groeien naar een professioneel huisstijl met onder andere het gebruik van GIFjes. 

Zoek jij verandering op jouw socials? Zijn jouw berichten aan het dalen in bereik? Wij helpen jouw doormiddel van het maken van GIFjes op maatwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.