GIFjes de nieuwe innovatie

GIFjes bestaan al even en worden ook al een tijdje gebruikt op verschillende sociaal media platvormen zoals, Instagram, Telegram, Twitter, Facebook en Whatsapp. Vooral onder jongeren worden steeds vaker bewegende korte filmfragmenten gebruikt om hun emotie te tonen. GIFjes bestaan al ongeveer 25 jaar, maar in de laatste jaren zijn de GIFjes doorontwikkeld en worden de GIFjes ook gebruikt voor andere mogelijkheden. 

Voorbeelden gebruik gifjes 

GIFjes kan voor alles gebruikt worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan de feestdagen. Hoe origineel is het als jij een bewegende kerstkaart maakt en deze verstuurd via Whatsapp naar al je naasten en vrienden in plaats van een kerstkaart. Ook kan je deze bewegende kerstkaar op jouw sociaal mediakanalen plaatsen!

Je bedrijf bestaat 25 jaar en je wilt je collega’s en je klanten bedanken voor de prettige 25 jaar en je wilt het laten weten aan de buitenwereld dat je al 25 jaar bestaat. Dan kan je met een GIFje op een originele manier dit laten weten. 

Heb jij een voetbalteam en gebruik je veel sociaal media? Dan zijn GIFjes de nieuwe vorm van content op bijvoorbeeld Instagram. Denk hierbij aan persoonlijke GIFjes in voetbalkleding.

Waroom gifjes?

Het gebruik van GIFjes is ook een innovatieve manier om een nieuwe vorm van content te presenteren op sociaal mediakanalen of op je website. Dit komt doordat het gebruik van GIFjes momenteel in de bloei is. 

Niet iedereen heeft persoonlijke GIFjes, daarom is dit een originele en innovatieve manier om je zelf of bedrijf te presenteren in de markt als een bedrijf die meegaat met de tijd. Vooral onder jongeren zal dit een extra aantrekkingskracht gevoel creëren. 

Je bent klaar met iedereen een saai gefeiciteerd berichtje sturen via whatsapp wanneer iemand jarig is. Een persoonlijk GIF met confetti en vuurwerk waar jij zegt gefeliciteerd is dan de leukste oplossing. 

Er zijn nog veel meer mogelijkheden met GIFjes en je kan het zo gek maken zoals je zelf wilt. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden zoal persoonlijk of zakelijk te bespreken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.